Звіт Ради голів ОСББ за місяць.

08.11.2013 17:20

 

Звіт

 

         30 вересня 2013 року відбулись загальні збори Голів ОСББ на яких було створено Раду голів ОСББ м. Рівне, Головою якої обрали Мічуду Ігоря Володимировича.

Перший заступник –Киричук О.В. Голова ОСББ «Відродження», «Надія»

Заступник – Зарічнюк Г.П. Голова ОСББ «Забудовник»

Секретар  – Похильчук Г.П. Голова ОСББ «Галицького - 4»

Прес секретар – Панасюк Т.А.

         З моменту заснування Ради голів ОСББ, затверджено Положення про Раду голів ОСББ м. Рівне з питань функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Доведено до відома усім головам ОСББ(120 чол.) про створення ради , та пропозиції стати її  членами . Було проведено три зібрання, одне з яких проводилось у неофіційній обстановці.

 

 Були розглянуті та вирішені питання щодо прискорення виконання робіт по ремонту покрівлі даху ОСББ “Мальвіна”, а також допомогли встановити тісний діалог по оплаті надання послуг між ОСББ «Мальвіна», Головою якої є Главацька А.П.,  та ТОВ “Рівнетеплоенерго”. Сприяння  вирішення  питання голови ОСББ “Дружба” Фатича І.Г., щодо реконструкції будинку на вул. С.Бандери, 60А - утеплення фасаду, вирішення питання з покрівлею та прибудинковою територією. На даний час, Рада голів ОСББ сприяє голові ОСББ “Грабник” Іллюку О.П. у допомозі та вирішенні питання, щодо одержання спільного договору про вкладання нового договору з НАК “Нафтогаз України” до кінця 2013 р. Н допомога ОСББ “Ніга”, головою якої є Петрук Г.І. в ремонті під’їздів на вул. Мірющенка, 11-б. Проведені перемови з нашими колегами з Волині й досягнуто усних домовленостей про підписання угоди про співпрацю між Радами ОСББ Волині міською та обласною з Радою голів ОСББ Рівненщини.

         Для отримання інформації стосовно питань у голів ОСББ, Голова ради ОСББ  Мічуда І.В., щосереди з 11 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. проводить прийом членів Ради голів ОСББ за адресою м.Рівне, Кн.Володимира, 108. Також Ви можете писати нам на нашу електрону адресу  rada_osbb@ukr.net

На сьогоднішній день нами було створено сайт на який всі охочі та бажаючі можуть зайти та задати запитання на які обов’язково отримають відповідь чи взяти будь-яку інформацію, що цікавить.