Гість програми - Анатолій Овчинніков, голова ОСББ «Мельника 6».

24.09.2015 13:28

Гість програми - Анатолій Овчинніков, голова ОСББ «Мельника 6».

У Рівному на Андрія Мельника, 12 створюють  нове ОСББ. Мешканці сподіваються, що об’єднавшись їм вдасться вирішити свої багаторічні комунальні проблеми. На бездіяльність ЖЕКУ нарікають мешканці будинку Андрія  Мельника, 12. Кажуть, що люди тут лишилися зі своїми комунальними проблемами сам-на-сам.

Люди сподіваються,  що проблеми вдасться вирішити лише спільними зусиллями.Нині вдалося  провести збори та зібрати всі необхідні підписи для створенняОСББ. Також серед першочергових планів новоствореного ОСББ – належно підготуватицей  будинок до нового опалювального сезону. Сподіваються, що спільними зусиллями у людей все вдасться. 

У Рівному продовжують готуватися до зими й  утеплювати будинки завдяки муніципальній програмі. Нині роботи тривають за адресою  Мельника, 6. Робота  кипить. На Мельника, 6 розпочали утеплення будинку, у планах 2 під’їзди. Вартість проекту для цього будинку складає 1 мільйон  60 тисяч гривень. Завдяки муніципальній програмі  мешканці платять 25 % від усієї суми, решту дає міський бюджет.