Відкритий лист

16.04.2014 16:16

Голові Рівненської обласної

                                                                                                                                    державної адміністраці

                                                                                                                                                                        Рибачку Сергію Леонідовичу

 

Відкритий лист

 

Звертаюсь до Вас від імені Ради голів ОСББ м. Рівне, як до очільника Рівненської області та як до представника інтересів мешканців нашого міста.07.11.2013 р. ми звернулись до директора департаменту житлово – комунального господарства енергетики та енергоефективності Рівненської обласної адміністрації - Пшеюка Володимира Леонідовича, з питання вирішення якого в його компетенції.

Представники Ради голів ОСББ, а це тисячі мешканців міста Рівне , так і не змогли зустрітись з Володимиром Пшеюком . Першим роком, було записатись на прийом по телефону до Володимира Леонідовича, що виявилось майже не можливим . Почавши телефонувати пану Володимиру ми не змогли записатись на зустріч, оскільки Пшеюк В.Л. весь час зайнятий (у відряджені, на зустрічі, та ін.) , а також весь час нас переадресовували на його заступників .В той же час в приймальні Володимира Леонідовича говорять, що він відкритий до людей . От і виникає питання до яких людей він відкритий ?Що немає часу на зустріч з людьми , головами ОСББ, що вже декілька днів намагались домовитись про зустріч, а результату ніякого. Можна зробити висновок що для чиновника немає ніякого діла до проблем Рівнян .

Також нами був направлений лист №133\11 від 07.11.2013р.Лист відповідь ми отримали,але це було більш схоже на «відписку», і дана відповідь ніяк не вплинула на вирішення питання.

Враховуючи вищевказане та скарги голів ОСББ на роботи які проводились обласними ЖКГ за рахунок бюджетних коштів, прошу Вас розібратись з такою бездіяльністю чиновника. Всі чиновники та посадовці , які хочуть займати посади проходять люстрацію. Виникає питання : чому люди які працювали на злочину владу не спустились на 2- й поверх, та не поспілкувались з люстраційним комітетом . Адже якщо вони впевнені в своїх діях як професіонали їм нема за що переживати, прийшли дали відповідь і якщо немає зауважень нехай йдуть та працюють далі, а якщо ні то тоді нехай пишуть заяви на звільнення. Одна з вимог майдану щоб всі начальники департаментів, управлінь мають написати заяви на звільнення . То чому ж ця процедура оминає тих хто залишився на своїх посадах.

Потрібно прийняти рішення чи змінювати систему в цій державі чи все залишити по – старому . Тобто зміняться тільки обличчя біля «корита».Люди сьогодні проти корупційних схем .І якщо посадовець чесний йому немає чого приховувати він не злякається люстрації.

P.S

Також констатую факт і хочу запитати, якщо звертається голова ГО «Асоціація працівників будівельної галузі міста Рівне та Рівненської області » та Голова Ради голів ОСББ м. Рівного з проханням про зустріч для обговорення питань які виникли в громади міста, хто визначає коли може відбутись зустріч ? Ми отримали відповідь, що голова ОДА може прийняти згідно запису, у першу середу місяця , тобто не раніше 7 травня 2014 року , а заступник голови приймає у 3 середу місяця тобто 21 травня 2014 року . Виникає питання чи ми будемо щось змінювати в системі влади , адже це достатньо великий термін щоб можна було щось зробити для громади чи ми будемо чекати своєї черги коли для нас віднайдуть час. Розумію що між головою Ради та простою людиною немає різниці та і не має бути . Але голова правління ГО несе спільну думку великої кількості людей, представників громадськості. Виникає питання-, коли тоді ж на прийом і в порядку якої черги може попасти проста людина ?

 

З повагою,

Голова Ради Голів ОСББ м.Рівне ,

Голова Правління ГО “Асоціація

працівників будівельної галузім.

Рівне та Рівненської області ” Мічуда І.В.