Тримайся Ураїно

20.02.2014 10:20

Тримайся Україно, тримайся рідна земля, тому що сьогодні твої сини і дочки Україно б’ються за тебе, не за своє життя а за тебе, батьківщино !

Ми повертаємось до вихідної точки, на вулиці страх і крик, заклики активістів до дій!!!

У Рівному розпочався страйк на знак протесту проти дій влади та солідарності з майданівцями у Києві. Центр міста перекритий, люди стоять і не пускають автівки. У центрі міста закриті практично усі торговельні та розважальні заклади. До страйку приєдналися також і працівники продуктових та промислових ринків Рівного.

І сьогодні люди об’єднались і стали єдиним цілим !Штурмуючи Рівненську прокуратуру, УМВС у Рівненській області, СБУ, та інші адмінбудівлі, поруч зі мною йшли старенькі люди, яким дуже важко ходити, але незважаючи на це взявшись попід руки ці старенькі люди йшли і кричали «Слава Україні !». Гордість переповнює за наш народ, за нашу силу волі і соромно сьогодні за те керівництво, що сьогодні у верхівці.

Сьогодні вмикати телевізор страшно і моторшно, дивитись на те що робиться в Україні без болю в душі не можливо !

Ми стоїмо і в день і вночі на майдані , ми перекриваємо дороги, стоячи на окраїні міста на виїзді , приїжають молоді дівчата і хлопці розносять їжу і чай !Ніхто сьогодні не байдужий за долю України. Всі ми б’ємось сьогодні за нашу з Вами державу ! І люди які не можуть їхати до Києва всіляко підтримують активістів і героїв з місця . Сьогодні всі люди, що стоять на майдані, які борються, які допомагають Україні не втратити незалежність всі вони герої!Хочеться сказати словами з пісні С.Вакарчука «Я не здамся без бою…» Україна вже ніколи не буде такою, як колись, ми стали інші, ми люди , люди які заслуговують на краще майбутнє з кращим керівництвом !

Що буде далі з нами, що буде з майбутнім України покаже день завтрішній, ми в очікувані !Одне я знаю точно, нам й надалі потрібно відстоювати свої права , відстоювати право на життя, на краще майбутнє наших дітей. Тому що добро завжди перемагає, тому що Бог з людьми. Потрібно Молитись за Україну , за тих героїв,які загинули в боротьбі за нас , за вільну країну вільних людей, які не боятимуться вийти на вулицю свого міста і вільно висловити свою думку !

Слава Україні!