На скільки ж відкриті двері у чиновників ???

30.10.2013 14:36

30 жовтня 2013 року до нас звернувся Іллюк О.С., голова ССББ «Грабник» з проханням надати офіційне роз’яснення щодо розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.07.2013 року №618-р. «Деякі питання діяльності національної акціонерної компанії «Нафтогаз Україна» у 2013 році» затверджені граничні обсяги природного газу для виробництва теплової енергії для потреб населення, релігійних організації та творчих спілок та їх територіальних осередків на 2013 рік, в якій зазначено, що у разі вичерпання по області граничного обсягу природного газу , що постачається для виробництва теплової енергії для потреб вищезазначених категорії споживачі за ціною 1309,20 грн.за тис.куб.м. з урахуванням ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки до затвердженого тарифу на природний газ, тарифів на транспортування і розподіл природного газу, подальше газозабезпечення буде можливим лише у разі укладеного нового договору на постачання природного газу за ціною, затвердженого НКРЕ як для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання.

Отримавши заяву від Іллюка О.С. ми почали виясняти до кого ще з Голів ОСББ, членів Ради, надійшли такі листи. З даною проблемою ми звернулись до першого заступника голови правління та заступника з постачання обліку та газу – Осницького В.Б. нам надійшов лист - відповідь в якому йшлось про те, нам потрібно звернутись до директора департаменту житлово - комунального господарства енергетики та енергоефективності Рівненської обласної адміністрації – Пшеюка Володимира Леонідовича. Наступним кроком, було записатись на прийом до Володимира Пшеюка, що виявилось майже неможливим. Почавши телефонувати пану Володимиру з 04 листопада (з понеділка)ми не могли записатись на зустріч по телефону, оскільки Пшеюк В.Л. весь час зайнятий (у відряджені, на зустрічі, та ін),а також весь час нас переадресовували на його заступників. В той же час в приймальні Володимира Леонідовича говорять, що він відкритий до людей. От і виникає запитання до яких людей він відкритий ? Що немає часу на зустріч з людьми, Головами ОСББ, що вже 4 дні телефонують, турбують а результату ніякого . Розуміючи зайнятість директора департаменту житлово - комунального господарства енергетики та енергоефективності Рівненської обласної адміністрації, був направлений лист особисто для того щоб нам призначили зручне місце та зручний для пана Володимира час, адже це питання створює соціальну напругу та потребує негайного вирішення. В ході вияснення та дослідження даного питання, виявилось, що голова ОСББ Покальчук Ольга Кузьмівна теж отримала аналогічний лист.

Чекаємо відповіді і дзвінка на даний лист, щоб все ж таки вирішити питання що виникли і не допустити соціального взриву населення. Адже це гроші наші з Вами, тобто фізичних осіб, яке ми маємо відношення до підняття оплати 4600грн,за тис.м.куб, тоді як це тариф  промислових споживачів ?

Про події подальшого перебігу ми будемо повідомляти далі.

Якщо в когось виникла така ж проблема, то звертайтесь за номером тел.(0362)62 04 64 прес - секретар Ради голів ОСББ – Панасюк Тетяна.